Jobb hos oss

Ekte norske hotellopplevelser

Classic Norway Hotels er en hotellkjede bestående av noen av Norges mest sjarmerende hotell og rorbuer. Vi har 16 hoteller fra Lofoten i nord til Fevik i Sør. Vi leter alltid etter motiverte medarbeidere.

Send oss gjerne din CV til soknad@classicnorway.no

Kjøkkensjef, Ramme fjordhotell

Norges mest eventyrlige hotell?

Vår visjon er å gi deg en helhetlig opplevelse, fra overnatting til bespisning og kulturaktiviteter. Hotellet ligger midt på gården i et miljø med frukttrær, jorder, drivhus, fjøs, stall og diverse husdyr rundt. Vi legger vekt på mat, kultur og naturopplevelse. Ramme fjordhotell har 42 rom omhyggelig innredet med høy standard. Utsikten fra hotellrommene er til gården og landskapet mot fjorden. Her vil gjesten kunne spise kortreist, sesong –og tradisjonsbasert mat. Det blir servert balanserte retter med kjøtt, fisk og rikholdig grønnsaker. Maten er økologisk til Debio gullstandard.

Les mer

Kjøkkensjef, Henningsvær Bryggehotell

Lofoten

Midt på bryggekanten i Lofotens største og mest aktive fiskevær, ligger Henningsvær Bryggehotell med en enestående utsikt over havet, havna og landemerket Vågakallen. Vi har pr i dag 30 dobbeltrom, møterom samt restaurant. Med fersk fisk rett utenfor vinduet, levert rett på bryggekanten, er det bare fantasien som setter grenser for våre lokale råvarer. Henningsvær Bryggehotell står foran en større hotellutvidelse i nærmeste fremtid. Vi øker kapasiteten fra 30 til 68 rom – suiter/rorbuer.

Les mer

Søker båtførere, Håholmen

ved Atlanterhavsveien...

Håholmen Havstuer er et særegent hotell som ligger flott plassert på en egen øy ved Atlanterhavsveien i Averøy kommune. Håholmen Havstuer har egne båter for å frakte gjester og ansatte fra Atlanterhavsveien til Håholmen. Vi jobber i hovedsak med spennende grupper fra norsk og utenlandsk næringsliv som ønsker et sted for å bygge og styrke gode relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og egne ansatte. I sommersesongen er det norske og utenlandske turister som utgjør den største kundegruppen

Les mer

Engasjert kokk, Valldal Fjordhotell

som ønsker å jobbe med norske mat tradisjoner

Valldal Fjordhotell er en del av Classic Norway Hotels og har 40 hotellrom, restaurant, salong og møtelokaler.
Fra ca 1.mai og fram til sesongslutt ca 1.okt har vi behov for hjelp. Det er ønskelig med erfaring fra Hotell/Restaurant og som kokk må du ha fagbrev. Vi søker etter 2 kokker. Alle stillinger er i utgangspunktet fulltid, men dersom du ønsker å jobbe deltid, oppfordres du likevel til å søke. Vi tilpasser oss gjerne deg som søker og kan også være behjelpelig med bolig.

Les mer