Bestill rom nå!

Bestill nå

Overnatting

47 særegne rom

På Håholmen er det totalt 47 rom, alle fordelt i små hus rundt omkring på Håholmen i ett tett miljø. Vi har 100 komfortable senger, som er fordelt i alt fra gamle, sjarmerende og intime hus fra 1700-1800- tallet, til koselige og nyoppførte hus. De fleste hus har romslige dobbeltrom.

Dobbeltrom

Marit stua, Bårdstua

Et dobbeltrom med to senger. Vi har noen twin-bed rom, hvor sengen kan deles. Sengene er redd opp med ekstra lange dundyner av norsk dun. Inneholder stoler med bord hvor du kan nyte kaffen fra Nespressomaskinen som er på alle hotellrom. De fleste dobbeltrom har også et skrivebord med tilhørende stol.
Vi kan kun tilby noen få dobbeltrom hvor man kan ta med kjæledyr og kun på forespørsel.

Les mer

Rom 4 personer

Fånytta 1, 2, 3 og 4

Et standard rom med dobbeltseng nede og en dobbelt køyeseng oppe. Alle senger på ett rom med ett bad. Alle senger er redd opp med ekstra lange dundyner av norsk dun. Du finner også stoler med bord hvor du kan nyte kaffen fra Nespressomaskinen som finnes på alle hotellrom. Rommet har også et skrivebord med tilhørende stol.
Vi kan dessverre ikke tilby 4-mannsrom / familierom hvor man kan ta med kjæledyr.

Les mer

Rom 5 personer

Lillestua

Et helt unikt hotellrom, over 2 etasjer i et av de eldste bygningene på Håholmen. Rommet består av et soverom med dobbeltseng, stoler og bord, samt romslig bad i 1 etasje.
2 etasje har lav takhøyde og dører. Denne etasjen har et separat soverom med dobbeltseng og et forrom med en enkeltseng. Sengene er oppredd med ekstra lange dundyner av norsk dun. Rommet inneholder også Nespressomaskin og kaffekapsler. Vi kan dessverre ikke tillate kjæledyr på Lillestua.

Les mer

Verandarom 5-personer, superior

Brenneriet 1 og 4

Disse enhetene går over 2 etasjer og har 2 soverom, begge i 2 etasje, hvor det ene rommet har en dobbeltseng, og tre sengeplasser på det andre soverommet. Ett bad, stue med sittegruppe og balkong med havutsikt. Alle sengene er redd opp med ekstra lange, norske dundyner. I 1 etasje er det bad og stue med sittegruppe samt bord med stoler. Alle våre hotellrom er utstyrt med Nespressomaskin samt kaffekapsler
Vi kan dessverre ikke tilby verandarom hvor man kan ta med kjæledyr

Les mer