Bestill rom nå!

Bestill nå

Mat og drikke

For utsøkte måltider i historiske omgivelser

Refsnes Gods har dannet rammen rundt storslåtte feiringer i 250 år. Mat og vin har hele tiden vært i fokus her hos oss og mang en gjest har latt seg imponere. Både av vår rikholdige vinkjeller og av vårt anerkjente kjøkken. Er du individuell gjest på reise som ønsker å spise i restauranten så ta gjerne direkte kontakt med hotellet.

Julebord 2022

på herskapelige Refsnes Gods

Kom til herskapelige Refsnes Gods og få den gode julestemningen. Her pyntes det i alle stuer og serveres gode tradisjonelle juleretter tilberedet av kokker med genuin interesse for å gi den beste matopplevelsen i Restaurant Munch, i våre selskapslokaler eller i vinkjeller om det er ønskelig. Noen kvelder blir det levende musikk og dans og så blir det familiejulebord igjen med pepperkake og julenisse.

Les mer

Afternoon Tea på herskapelige Hotell Refsnes Gods

Lørdag og søndag

Den opprinnelig ideen kom i 1840 av Anna, Den 7. hertuginne av Bedford. Kom til oss og opplev følelsen av tradisjonsrik og herskapelig atmosfære. Vi serverer delikate fingersandwicher, nybakte scones, hjemmelaget syltetøy, clotted cream, søte delikatesser og kaker som serveres på etasje-fat sammen med ditt valg av te. Annen drikke kommer i tillegg og bestilles ved bordet.

Les mer

Vinkjeller

Cirka 5.000 flasker vin fra hele verden...

Vinkjelleren ligger i underetasjen i den eldste delen av bygningen som ble bygget i 1767. Den ble opprinnelig brukt som kjøkken. Veggene er den originale grunnmuren til hovedhuset. I taket ser man en rund stålplate som dekker hullet etter avtrekket fra den opprinnelige, vedfyrte komfyren. Røret går gjennom søylen i restauranten og Kongesalen til en skorstein i taket.

Les mer