Bestill rom nå!

Bestill nå

Om Refsnes Gods

Gjestfrihet, den gang som nå

I 250 år har gjestfrihet og omtanke for godsets gjester stått i sentrum hos oss. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll. Refsnes Gods er et hotell med høye krav til kvalitet og en genuin historie og har lang erfaring som vertskap for konferanser og skreddersyr arrangementet etter dine ønsker.

Vår historie

Anno 1767...

I omkring 250 år har gjestfriheten sittet i høysetet på Refsnes, som helt siden i 1770-årene har vært i sentrum for selskapeligheten i distriktet. Stedets vakre beliggenhet på Jeløys vestside mot Oslofjorden, og det praktfulle utsyn, har nok gjort meget til at Refsnes Gods er blitt vist så stor interesse opp gjennom årene. Særlig har vel landskapet og den særegne vegetasjonen lokket til seg mange, også store kunstnere som Edward Munch, Peder Balke, Hans Gude og mange flere.

Les mer

Kunst på hotellet

400 originale kunstverk, mer enn 90 kunstnere.

Refsnes Gods har vært preget av gjestfrihet siden 1700-tallet. Gjestfrihet hos oss inkluderer en atmosfære preget av historisk sus, service, mat og vin i toppklasse, “pakket inn” i både moderne og klassiske kunstuttrykk. Det er hele tiden et poeng når kunstsamlingen har blitt kjøpt inn, å få frem bredden og variasjonen i samtidskunsten. Kunstnerne og deres arbeider er minst like forskjellige som gjestene.

Les mer