Reisebransjeløftet

for alle ansatte i skandinavisk reiseliv

Vi inviterer alle ansatte i reiselivsbransjen på besøk til oss.
Etter stor pågang i sommer, har vi i Classic Norway bestemt oss for å fortsette «Det store reisebransjeløftet». Her inviterer vi alle ansatte i skandinavisk reiselivsbransje til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte. Tilbudet er på forespørsel

– Responsen fra bransjen har vært enorm og bestillingene har tikket inn, sier administrerende direktør i Classic Norway Hotels, Stephen Meinich-Bache.

I vår lanserte Classic Norway Hotels «Reisebransjeløftet». Dette ga ansatte i reiselivsbransjen mulighet til å oppleve det vakreste av Norge gjennom bransjepriser som ellers bare er forbeholdt hotellkjedens egne ansatte.

 - Interessen har vært enorm og hver dag får vi forespørsler om tilbudet fortsatt gjelder. Vi har derfor bestemt oss for å fortsette tilbudet helt frem til første mai 2021, sier Meinich-Bache.

De siste månedene har hotellkjeden mottatt mer nærmere 400 rombestillinger fra opplevelseslystne kollegaer i alle deler av bransjen. Og prisen er mer enn overkommelig; 500 kroner betaler gjestene for et dobbeltrom og får 30% rabatt på mat i restauranten. Tilbudet er på forespørsel og vil gjelde for ansatte i reisebransjen i hele Skandinavia.

Lyspunkt i en vanskelig tid

Pandemien rev bort næringsgrunnlaget for store deler av reiselivsbransjen så å si over natten og bransjen går nå gjennom sin vanskeligste periode i moderne tid.  

 - Det er utrolig hyggelig å kunne gi kollegaer mulighet til store ferie- og hotellopplevelser i en tid som er svært krevende økonomisk for mange av oss. Vi trenger alle å drømme oss bort og ha noe å glede oss til, og vi håper dette har vært og fortsetter å være et lyspunkt for mange i et år totalt preget av Covid-19, sier Meinich-Bache.

Classic Norway Hotels består av 18 nøye utvalgte hotell av høy kvalitet over hele Norge; fra Fevik i sør til Lofoten i nord. Meinich-Bache legger ikke skjul på at reisebransjeløftet også dreier seg om at kollegaer erverver seg kjennskap om hotellkjeden han leder:

 - Vi har en fantastisk portefølje, men kjennskapen til Classic Norway Hotels har til nå vært for lav. Dette jobber vi med og når bransjekollegaer selv opplever kvaliteten på hotellene, maten og servicegraden, får vi mange nye ambassadører, sier Meinich-Bache.

Gjør klart for høstferie

Etter forholdene var sommeren solid for Classic Norway. Hotellene har tradisjonelt tiltrukket seg mange feriegjester og sommeren i år var intet unntak. Nå forbereder de seg på nytt storinnrykk i høstferien.

 - Vi kan dessverre ikke sette av ubegrenset antall rom til bransjekollegaer, så her er det første mann til mølla som gjelder. Vi har allerede fått inn en del bestillinger for blant annet høstferien, så det lønner seg å være kjapp, forteller han.

DSC03944-1x1a.jpg

Stephen Meinich-Bache

Administrerende direktør

Classic Norway Hotels

Reisebransjeløftets priser:

  • kr 500,- for enkeltrom / dobbeltrom
  • 30% på mat i restauranten

Betingelser Reisebransjeløftet:

  • Gjelder ved ledig kapasitet i tidsrommet fra 17. august til 1. mai 2021.
  • Alle ansatte innen hotell- og restaurant, reisebyrå, lufthavn og andre i Skandinavia.
  • Den ansatte må kunne vise frem ansattbevis ved innsjekk.
  • Noen hotell er sesonghotell
  • Gjelder ikke på hotellene Angvik Gamle Handelssted, Flatflesa Fyr, Korsholmen og Ramme fjordhotell.
  • Tilbudet gjelder ikke i julehøytiden.
  • Avbestilling kan skje inntil 24 timer før ankomst.