Kjære reisebyrå og turoperatør

Log inn - betingelser og bestilling

Siden starten av Classic Norway-eventyret for mer enn 15 år siden har dere reisearrangører vært blant våre viktigste samarbeidspartnere.
Nå er det vår tur til å gi noe tilbake til dere. Derfor innfører vi «Byråløftet» og øker byråprovisjonen til 14.5 prosent.

Et samlet Reise-Norge fikk merke bråstoppen da Norge ble stengt ned i midten av mars. Men takket være gode medarbeidere har vi kommet svært godt i gang med sommerbookingen. Vi gikk fra bråstopp til bestillingsrush og hotellrommene er i ferd med å fylles opp igjen.

Nå er det vår tur til å gi tilbake 

Nå er det vår tur til å gi tilbake til alle reisearrangører. Fordi vi har muligheten til det og dere fortjener det, forsetter Meinich-Bache.

Dere er gull verd 

I årevis har dere bidratt med tusenvis av reiseglade mennesker fra inn og utland. Og vi setter stor pris på den jobben dere gjør for oss. Vi vil bidra til at alle reisearrangører kan få tilbake inntektene så snart som mulig og øker altså deres provisjon til hele 14.5 prosent fra 1. juni. Dette er tett opp mot andelen som vanligvis tilfaller de utenlandske bookingsidene. Vi vil heller bidra til at pengene er med på å bygge opp igjen en av de viktigste delene av reiselivet i Norge: Reisebyråer, turoperatører, eventselskap og salgsagenter.

«Byråløftet» og den nye høye provisjonen gjelder for alle bestillinger mellom 01. juni - 31. desember 2020 med ankomst/gjennomføring innen 20. juni 2021.
Sammen med reisebransjeløftet som vi ga tidligere i vår, håper vi at dette kan bidra til å skape noe positivt for alle som jobber i reiselivet i Norge.
Det er nå vi trenger å stå sammen. For nå skal vi alle levere et reiselivsprodukt i verdensklasse. Tusen takk til alle dere fra oss i Classic Norway Hotels.

DSC04165 _3_.jpg

Stephen Meinich- Bache 

Administrerende direktør

Classic Norway Hotels

Log in - kode

Hvordan motta din innloggingskode?

Ring oss gjerne på 71 20 50 00 eller send oss en e-post på to@classicnorway.no